Nieuws

Zonnepanelen

Er lagen al een tijdje zonnepanelen op het dak, maar inmiddels kunnen wij melden dat we ook dat project volledig afgerond hebben.

Er zijn een aantal zonnepanelen toegevoegd, waardoor we nu nagenoeg zelfvoorzienend zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat!!

zonnepanelen

Afdak terras

Sinds juni 2017 hebben we een overdekt terras. Dit heeft veel voordelen. Zo kan een geplande barbecue altijd door gaan, en ligt de bagage altijd droog!!

afdak 1 afdak 2

Hond Kaya

Kaya is een Grote Zwitserse Sennenhond van 6 jaar oud en is erg lief voor jong en oud.

Het is een grote knuffelbeer en heeft heel graag alle aandacht. Ook laat ze zich graag horen maar ze heeft hiermee geen kwaad in de zin.

foto's Kaya 2

Hoofdkussens van de bedden
Vanaf 2016 zijn de hoofdkussens van de bedden. Daarom dient iedereen naast een hoeslaken ook een eigen kussen mee te nemen.

Slagboom op de accommodatie
In verband met de veiligheid hebben we een slagboom. Deze bevindt zich aan het einde van onze parkeerstrook en is voorzien van detectielussen.

Vanaf de slagboom mag er alleen stapvoets gereden worden.

slagboom foto

Groepsaccommodatie overgenomen door Mark en Monique
Vanaf maart 2015 is Groepsaccommodatie “Ons Thuis” overgenomen door Mark en Monique Meijer. We hebben hier al jaren naar toe gewerkt en velen wisten dus al dat deze verandering eraan zat te komen.
Na 28 jaar met veel plezier de accommodatie te hebben gerund leggen Jan en Ria het werk neer en gaan van hun welverdiende vrije tijd genieten. Namens Jan en Ria willen wij iedereen bedanken voor de mooie 28 jaar die ze samen met velen hebben mogen beleven. Wel zullen Jan en Ria  nog regelmatig op de accommodatie te vinden zijn en ondersteunen waar nodig. Mark en Monique zetten de werkzaamheden op dezelfde manier voort. Er zal dus weinig veranderen voor diegene die hier al jaren komen.

We hopen dan ook dat de komende 28 jaren net zo prettig mogen verlopen als voorgaande jaren en dat iedereen met veel plezier bij groepsaccommodatie “Ons Thuis” zal verblijven.